keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Pahanilmanlintu

Rakastan lintuja. Oon aina rakastanu. Nyt ne lentää etelään :( kunnianosoitukseni:
Black Bird
Ensimmäinen kerta kun käytin kynsissä akryylivärejä. Mun piirrustustaidot on kutistunu olemattomiin, mut kyl näitä kelpaa katella sillee kädenmitan päästä.

Aluks olin tekemässä värikkäitä lintuja, koska halun jälleen kiteyttää syksyisen tunnelman kynsiin, mut ne ei näyttäny niin lintumaisilta ku oisin halunnu ni kokeilin sit tehä klassisia siluettimaisia lintuja.. siluettimaisia. Onnistuiko? En ihan onnaa kyseistä aluetta vielä D:

Alun perin ne siis näytti tältä (ton verran muuten se katkennu peukalonkynsi on kasvanu)
Mutta sitten
djuu. Akryyleissä on se hyvä et ne peittää toisensa ei väliä kuin paljon sitä tököttiä pistää. Valkonenki siis peittää mustan helposti, korjaaminen on helppoa. Kuivuukin nopeesti.

Tarvikkeet
Noi akryylivärit on jotain 10 vuotta vanhoja kans jotka löyty kaapin perältä. Kävin ostaa tänään lisää tota lumenen basecoatia ku se oli tarjouksessa 4,50e, normaalihinta väh. 5,60
Otin erikseen kuvan ihan vaan koska tos ekas tää beessi lakka oli ihan varjoissa. Kävin tonki ostaa tänään seppälästä. Oon jo kahdesti käyny kyttäämässä josko itiksen seppälään ois tullu wet'n'wildin topcoatia mut ei >____> mun alkaa uhkaavasti loppua NEED MOAR

Mun oikean käden etusormen kynsi muuten katkes :):):) (sen entinen pituus näkyy Glam -postauksessa) eli HUOOOOOH mun oikee käsi on karseen näkönen. Jouduin leikkaa pala kurkussa muitakin kynsiä siis. ._. surettaa.
En ees oo alkanu maalaamaan noita lintuja vielä oikeeseen käteen, aaapuaaa :D no kyl se siitä. Kunhan ei hengitä.
moimmooi.

torstai 22. syyskuuta 2011

See you next year

..aurinko. Miks ulkona kokoajan tuulee ja sataa ja taivas on harmaa? Kapinoin sitä vastaan näillä kynsillä.
Sunset
Aika perusjuttua, kolmen lakan liukuväri ja helmet. Puolustaudun sillä et kello oli jo 21 ja se on ehkä huonoin aika alkaa lakata kynsiä mut aloinpa silti D: ja olin siis koko illan suunnitellu lakkoja ja sit poistanu ne koska..
ne oli yksinkertasesti melko rumat. Koitin ensin tehdä jonkun syksyisen taustan ja siihen "jotain kivoja kuvioita" mutta toteutus oli melko.... hm. Ei-tyydyttävä. Siispä otin pois ja alotin alusta. Muuten, koska lakkailu on melko sotkusta niin pikku neuvo: kynsien pieliin menneet lakat voi jättää sikseen pariks tunniks, ne lähtee helposti kuumassa suihkussa vähän rapsuttamalla. Tottakai voi pelleillä tuhannella vanupuikolla jos haluaa, mut mä en ainakaan jaksa. Jostain syystä suihku myös toimii paremmin kun hanavesi, en tiedä miksi. Kai koska iho pehmenee? Kuvassa siis on noin rumat pielet siks ku en käyttäny vettä ollenkaan vaan niiden kuivuttua brutaalisti revin sen lakan irti. Olin siinä vaiheessa vielä sitä mieltä et nää pystyy pelastaa jotenkin mut luovutin sitten D:

Onnistuin muuten tiputtamaan ensimmäisen lakkapulloni ikinä...
....fail.
Olin muuten JUST poistanu varpaankynnen lakat joten ne näyttää noin rumilta vaaain siksi :< ja kyllä paniikissa nostettuani lakkapullon heti ensimmäiseksi otin kameran käteen.................

Anyway! Tarvikkeeni joita käytin
Basecoat -> pari kerrosta rimmel london cloudsia -> töptöp MNY:n keltanen -> töptöp la femme beautyn tangerine (itsessään la femme on melko huono lakkamerkki mut toimii tälleen vähän käytettynä) -> topcoat -> helmet -> topcoat. Mun töptötin sai muuten kunnon parturoinnin ku siinä oli jo liikaa kuivaa lakkaa. D: pitää kohta hankkia uus. (eli varastaa iskältä jotain sellasesta autonpesujutusta)

Loppuun vielä ällösöpö rilakkumalompakko joka saapui eilen postissa, se on IHANA <3
awwaww <3 T. Henriikka 18v.

lauantai 17. syyskuuta 2011

Glam?

emt. Jostain putkahtaa aina aina esiin pretty.fi:n mainos jossa on se kynsi joissa on niitä mustia koukeroita ja strasseja, olin sit sillee MUHAHAHAHA vien sun idean. Tässä tulos.
Ziggy Zag

Nääki näyttää luonnossa suunnillee viiskytkolmetuhatta kertaa paremmilta. No siinä osviittaa. Näitä härpäkkeitä käytin

Toi vasemmalla oleva vaaleenpunakorkkinen Lumenen lakka on vähintään kymmenen vuotta vanha, toimii iha jees. Kuka sano et lakat kuolee vuodessa? Pikemminkin toi musta nail art -lakka on joku emt 2kk vanha, nyt jo saatanan raivostuttava käyttää koska siit on tullu sellasta liimaa. Ei tosta valkosesta vaan? Jouduin liruttaa sinne kynsilakanpoistoainetta ja se autto vähän. Ku ton antaa olla rauhas sellaset 30 minuuttii ja käyttää sit muutamaan viiruun ni se toimii ihan moiteettomasti, mut jos sitä yrittää käyttää lyhyes ajas kaikkiin kynsiin ni ei tuu ku sotkua. Siks näihinki yksinkertasiin kynsiin tuhrautu pari kolme tuntii.

Tältä näyttää mun oikea käsi
keskari ja nimetön on luopioita jotka katkes joku aika sitte. Ja tosta muuten näkee et oikeen käden etusormen lakka ei tule koskaan, ikinä milloinkaan täysin onnistumaan, se menee ihan joka kerta ryttyyn päädystä, koska kyseessä on sormi jota ihminen käyttää eniten. Aina sen onnistuu johonkin törkkäämään kesken lakkauksen.
Ja jostain syystä mun peukalonkynsi on aina vino. Se kasvaa kieroon, mita tama on!!1 Tää on siis oikeen käden peukalo jos joku ei tajunnu, ei se joka viimeks katkes.

No anyway, jos joku jaksaa kommentoida niin ois kiva tietää millasia kynsiä te toivoisitte, voisin ehkä _ehkä_ toteuttaa jos kyvyt ja lakan sävyt riittää.

maanantai 12. syyskuuta 2011

Bouncing back

En mä kauaa jaksanu olla lakattomana. Päivän. Vähän tylsää tehdä taas tummilla väreillä mut kai noi pimenevät illat vaikuttaa mun mielialaan ku tein tällaset kynnet.
Winter Night
Joudun nyt tyytymään näihin neljän sormen kuviin... mun koko käden combo meni nyt sit rikki. :<
Olisin voinu suunnitella näitä vähän enemmän, mä vaan aloin tekee aluslakkaa ja sit aloin vaan lätkiä tarroja miettimättä miten sijoittaisin ne. Tyhmä päätös, mua häiritsee noi aukot tuolla strassien yläpuolella. D:
Leikkasin kynsistä tän verran pois
Jonkun sormen kynnenpääty ampas jonnekki huitsin nevadaan ku sinko.. mutta siis kaikkia leikkasin kuitenkin. Tää uus pituus tuntuu ihan hyvälle, ei oo liian lyhyet (tai liian pitkät mitä noi jopa mun mielestä ehkä oli) ja ne tuntuu vahvemmilta.

Tässä on tarvikkeet joita käytin talviyökynsiin.
Pohjalakan jälkeen laitoin kerroksen tota h&m:n "miss stone heart" -lakkaa, ja sen päälle töpöttelin kerroksen tota wet'n'wildin Metallicaa. Sitten tarrat, topcoat, strassit, topcoat. Simple as that.
Mulle saapu taas ebaysta muutamia juttuja
Silmät kiinni, vaaleanpunaiset vihaajat, nää tulee joskus vielä käyttöön.
fimocutterit, 10kpl. Olin niin viisas et testasin terävyyttä kämmenselkään, tuli ihan mukava pikku viilto :'D No se on jo melkee parantunu.
ja dotter toolit, joku 2e 5kpl. Mua ärsyttää vieläki ku joskus keväällä ostin yhden dotterin stockalta 14 eurolla. Mitä tuhlausta :< Onneks hankin paypalin ja tajusin et ebay on olemassa.

maanantai 5. syyskuuta 2011

Söpöilyä

Hmmmjaaajuu taas olin vähän vaaleanpunaisella tuulella joten...
Sweet Dreams
Tämmöset. Kerrankin onnistuin ihan mukisematta.
Jälleen vino peukaloni.. Voisin kenties viilata vähän.
Tarvikkeet joita käytin. Tarrat ja helmet tuliaisia, vaaleanpunainen lakka on wet'n'wildin Tickled Pink. Teiniprinsessammaks ei voi mennä. Musta on huvittavaa, et kynsilakoissa tykkään kaikista väreistä, mut en ikinä pukis tonväristä paitaa päälleni. Ehkä toteutan kynsieni kautta jotain inner-minääni :----D Musta nää kynnet on tosi söpöt, mut jos nää muuntuis vaatetyyliksi ni se ois varmaan jotain japanilaista sweet lolitaa - toisin sanoen ei ollenkaan minua. En tykkää edes hameista tai mekoista. Oikeasti oon tällanen teenlipittäjähissukka joka pysyy mielellään kotona.

Huomasin muuten pari hymähtämisen arvoista juttua mun kynsituotteissa... aasialaisten englantia <3
Osaan muuten lukea ton korealaisen tekstin! "3D seutikeoreul chosimseureongde ddae.." mut en ymmärrä sitä :(
Keey out...

perjantai 2. syyskuuta 2011

Kolmedeetä

Jee, pääsin käyttämään niitä rusetteja. Tällaiset tuli. Hosuin vähän liikaa, joten pikkurilli ja keskari on mitä on :(
Minty Mind
Kävin rimmelin sivuilla kattomassa onko jotain uusia lakkoja tullu ja huomasin tämän, ja oli pakko käydä heti ostamassa tänään. Nimi on misty jade, tykkään ihan sikana tästä väristä lakkana, muuten en niinkään, esim. vaatteissa. Makso 3,50e. Tarvitsee monen monta kerrosta et peittää. Saa nähdä miten kauan pärjään näin 3D-painoitteisilla kynsillä kun viimekertainen kokemus oli hieman huono :'D (ne kangaskukat)
Topcoatia oon tunkenu ainakin puol pulloa.. D: Vihreät strassit taas tuli niiden tarrojen mukana joita käytin viimekynsissä. Tykkään näistä paaaaljon, ne näyttää livenä paljon kivemmilta ku kuvissa. Kun kävin muuten ostamas tätä lakkaa (oli ne hopeat kynnet) kassaneiti kehu niitä :---D tuli hyvälle tuulelle.
Ne sopii hyvin mun nipsumukiin <3
OMG, nekkid !!11 Tämä jos mikä saa mun olon alastomaksi. :l hrrrr.

Uudet kynnet viimeistään tiistaina :-----)