keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Futuristic

Ensimmäinen kynsiteippikokeilu.
The first time using nail tape.

Futuristic
Tein sen virheen että odotin päivän ennenkuin kuvasin nämä. Teipin reunat alkaa heti repsottaa näköjään.. Voisko sitä edes estää mitenkään? Miks toi rimmas? Keskarin strassikin on liikkunut nukkuessani, möh D:
I made the mistake of waiting a day before shooting these. The edges of the tape starts to come off immediately. Is there even a way to prevent it? Why did that rhyme (in finnish)? Even the rhinestone in my index finger has moved while I was sleeping, bleh. D:

Huomasitko jotain outoa?
Did you notice something odd?
Toi ei oo mun peukalonkynsi.
That's not my thumbnail.

Jees. Se mitä pelkäsin kävi sitten toteen. Ja pirun kivuliaasti. Töissä joku liu'utti ison raskaan paketin hihnaa pitkin juuri sillä samalla sekunnilla kun olin ottamassa toista pakettia sen edestä. Paketti iskeytyi hemmetin lujaa mun peukaloon, veri lensi ja loppupäivän kärsinkin vihlovasta kivusta ja kirvelyksestä. Kynsi on pahimmiltaa katkennut tossa missä on nuoli ekassa kuvassa. Mulla ei oo koskaan ollut tekokynttä ennen, mutta mielummin mä sitä kattelen kun tota nysää seuraavat 6kk ennenkuin se olisi täysin vahingoittumaton. Kynsin pintakin oli ihan säpäleinä. Tää on oikee epäonnen kynsi, vastahan se katkes syyskuussa. :(
Yeah. The thing I was afraid of came true. And very painfully. Someone slid a big, heavy package across the conveyor belt the same exact secod I was reaching for a package in front of it. The package crashed straight to my thumb, blood flew and the rest of the day I suffered sharp pain and stinging. The nail is at it's worst where the arrow is in the first picture. I have never had a fake nail before, but I rather wear it than watch that stub for the next 6 months before it would be fully grown. Even the surface of the nail is splintered. This is one unlucky nail, it just broke in september :(

Right hand
Voisko joku joka tietää vähän enemmän tekokynsistä kertoa, pitääkö mun vaihtaa kynsi joka kerta kun vaihdan lakat vai voinko vaan poistaa lakat tolta yhdeltä kynneltä? Tietysti mun pitää vaihtaa se sitä mukaa mitä oma kynsi kasvaa mut siinä kuitenkin kestää..
Could someone who knows a bit more about fake nails tell if I should swap the nail every time I change design or can I just remove the varnish off that one? Of course I have to switch it while my own nail grows but it's gonna take awhile..

lauantai 26. marraskuuta 2011

Pretty Dotty

Tämmöstä tällä kertaa.
Pretty Dotty
Ennenkuin joku alkaa kommentoimaan rumista kynsinauhoista niin TIEDÄN, olen rasvannut ne ja työntänyt pois muttei mikään näytä auttavan. Suomen talvi ei anna paljoa armoa. Eikä ne mitenkään pomppaa silmille kun katson kynsiäni, näissä kuvissa kyllä tietenkin niin käy. Mulla on muitakin huolen aiheita joten oikeestaan I don't give a rat's ass.

Aluksi kun tein näitä ja ne oli topcoatia vaille valmiit, olin ihan että onpas söpsöt. Sittenkun levitin topcoatin..helvetti pääsi valloilleen.. Mustista helmistä tarttui väriä siveltimeen, levittäen sitä kaikkialle. Raivokkaan turhautumisen vallassa koitin parhaani mukaan niitä korjata pinkillä lakalla, turhaan. Luovutin. Olkoot. Tiesin ettei näistä saa kamalan nättejä kuvia mutten mä muutakaan jaksanu alkaa vääntämään.
Viime postauksessa mainitsinkin jo että oli leikattava kynnet työn takia. Ei sillä, että joku olisi pakottanut, vaan ajattelin että ne kuitenkin kärsii jossain vaiheessa fataalisti ja sitten ei itkut auta. Ei tunnu ihan omalta tämä pituus. No mutta kuten äitini sanoi, kynnet on uusiutuva luonnonvara. :)
Vähän arvelutti laittaa 3D-koristeita, mutta kokeilin työhanskoja käteen ja koristeet ei tarttunu kiinni ollenkaan joten no problem.
byhyy :(

Tarvikkeet:

Wet'n'wild French white creme, tickled pink, topcoat. Valkoinen shimmeriakryylipuuteri, kukkamuotti, mustat helmet (bastards..), sivellin (huomatkaa siveltimen toinen pääty, onnistuin rikkomaan sen kukkia tehdessäni!), dottertool ja näköjään jälleen unohdin mustan akryylimaalin kuvasta. Hyvä minä.

Extra!
It's Yoshi! Oli tylsää niin päätin ruveta leikkimään akryyleilla ja vähän harjoitella :D Huomasin vasta kuvassa silmän alla olevan liian tumman kohdan, yhy :( tämä on sitten sellanen yöllinen väsynyt kokeilu joten..

Minkä hahmon koittaisin maalata seuraavaksi? Kommentteja tulemaan :D

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

In the Night sky

Pahoittelen kuvien laatua, kiitos Suomen pimeiden iltojen jouduin kuvaamaan nämä lampun valossa. (Ja halusin tehdä postauksen tänään koska huomenna alkaa työt D:)
In the Night Sky
Takana on korean sanakirja, ei ihan paras tausta D: Mulla meni hermot yrittää saada edustava kuva näistä kynsistä..
Päätin tehdä jotain yksinkertaista. Näissä on kuitenkin suht paljon lakkaa, koska vaaleansinistä piti laittaa 3 tai 4 kerrosta, tummansinistä piti töpöttää kahdesti ja mustaa kerran. Ja päällä on paksulti glitterlakkaa, koska halusin tiettyihin kohtiin hileitä (tai ainakin yritin, joissain kohdissa [etusormi] on liikaa..)
Nää sopii hyvin syksytalveen :)

Suunnittelin näitä jo etukäteen harjoituskynsiin.
Ensimmäinen versio oli toi missä on monen värisiä tähtiä, ne ei kuitenkaan sopinut joten kokeilin toimisko sinisillä tähdillä ja vaaleammilla vaaleammalla taustalla. Ei.. päätin jättää simppelimmäksi ja olla laittamatta tähtiä ollenkaan.

Tarvikkeet:
Jätin basecoatin pois kuvasta ja topcoatia en käyttänyt, koska toi hilelakka toimii tavallaan topcoatina. Kaikki lakat on kiinalaisia needme PARIS -lakkoja jotka tilasin ebaysta 1,50e kpl/14ml. Ei Suomesta sais tolla hinnalla :D Nää on vielä tosi hyvin levittyviä ja kuivuu nopeesti, ei haise vahvasti, ei mitään valittamista! :D

Baii~ o/

EDIT:
Otin kuvan myös päivänvalossa.
Vasen
Oikea
Ja nyt kun eka työpäivä on ohi, sanon hyvästit pitkille kynsille ja tervetuloa keskipitkille~lyhyille kynsille. Työni on sellasta paketin pyörittelyä ja viskomista ettei kynsistä ole hyödyksi.. varsinkaan raskaiden pakettien kanssa.. Löysin muutama päivä sitten keskarin kynnestä särön jonka liimasin, tän päivän jälkeen se oli kuitenkin mennyt pidemmälle joten liima tuskin enää auttaa. Siispä sattui hyvään kohtaan tämä lohkeaminen, kun piti näitä muutenkin leikata. Uusi pituus sitten ensi postauksessa D:

torstai 17. marraskuuta 2011

Lyhkänen ilmoitus

Niin kiitos kaikille jotka lukee tätä blogia. :) Sain just tietää et mun työt Itellassa alkaa odotettua aiemmin, jo ensi maanantaina joten tuskin pystyn tekemään kynsiä niin useasti. :( lisäks mun designeista saattaa tulla pelkistettyjä koska en voi varmaan laittaa mitään 3D-koristeluta tai isoja strasseja tmv. Koitan silti tehdä ainakin yhdet kynnet per viikko.

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Trickster

Oon AINA halunnu tehdä korttikynnet. Nyt kun sain leluni (3D-muottini ja tarvikkeeni) postista, oli pakko heti kokeilla, ja abstraktikynnet siten kesti vain 2 päivää.. kaiken sen vaivan jälkeen.. Mut tykkään näistä ihan sikana!
Trickster
Tein koristeet eilen joten olen jo nukkunut niillä yhden yön, käyny suihkussa, leikkiny koiran kanssa jne. ja ne ei oo murtunu tai tippunu. Eniten pelkään sitä et ne halkeaa. Mulle noi akryylipuuterit ja akryyliliuoksen käyttö on vielä niin uutta et joudun opettelemaan kunnolla - välillä kun tein näitä niistä tuli kivenkovia hetkessä ja välillä tuskin sain niitä pois muotista niin ne oli säpäleinä. Akryylien kanssa pelleily on niin sekuntipeliä et huhhuh.
Kun katoin netistä ohjeita missä neuvotaan muottien käyttöä, kaikissa sanotaan et älä anna niiden täysin kuivua ja siirrä suoraan kynnelle. Helpommin sanottu kuin tehty! Jos koristeen yrittää puolikuivana siirtää kynnelle niin pitää olla aika hyvä sihti ja tuuria, koska mulle ei ainakaan oo selvinny vielä miks välillä koristeista tulee niin heikkoja ja välillä ei, kun tein ne ihan samalla tavalla. Ehkä kyse on akryyliliuoksen määrästä tai jotain, joten sen käyttö pitää oppia itse, ei paljoo videot auta...
Tässä on käyttämäni muotti. Ensin siis dipataan sivellin akryyliliuokseen, joka on kirkasta ja vahvasti haisevaa, eli kannattaa olla ikkunat auki. Sitten märkä sivellin dipataan akryylipuuteriin ja siveltimen päähän pitäisi muodostua siitä helmi, jos ei (mulle kävi näin useasti) niin liuosta on joko liian vähän tai liikaa. Jos liuosta on liikaa se alkaa leviämään puuteriin ja se on sitten heippa - sitä ei saa pois jos se jämähtää pohjaan ja sinne meni puolet puuterista. (Mun valkoselle kävi näin.) Jos liuosta on liian vähän niin siveltimeen ei vaan muodostu helmeä vaikka miten yrität. Kun ottaa vielä huomioon tekeleiden murtumisen jos niissä ei oo oikea koostumus niin tää on kyllä aikaavievää ja puuteria kannattaa olla paljon. Pistin lisää tilaukseen...

Yritin myös tehdä 3D-kukkia ja tässä on ensimmäinen aikaansaannokseni. Ja siltä se näyttääkin. Ton siis tein ilman muottia, siveltimellä muovaamalla.
Tein vain yhden... tartten paljon enemmän puuteria ennenku alan väsäämään kaikkiin kynsiin kukkia, ja niitäkin pitää ensin harjoitella. Näyttääkö toi edes kukalta? :'D

Tarvikkeet joita käytin Trickster -kynsiin:
Tilasin tollasen pienen paketin akryylipuutereita ja ne ei kyllä tule riittämään alkuunkaan D: (Takana oleva väripaletti) Siveltimet ja akryyliliuoksen ja puuterit ja muotit siis tilasin ebaysta. Liukuvärjäsin valkoselle pohjalle mustan ja punasen.

Sain muuten inspiraationi tästä biisistä ja siitä tuli otsikkokin!


Tilasin ebaysta hirveästi kaikkea ja mun hämmästykseks joka toisessa paketissa tuli mukana tällanen punanen koriste vai mitä noi on?
Tollasia.. mulla on niitä jo 9. o_O Taitaa mennä sit joulukuusen oksille..
Tilasin lakkojakin ja tekosormia ja tekokynsiä ja nyt pääsen suunnittelee vapaasti kaikkia kynsiä ja harjottelee kukkia! So happyy~ ♥
Moimoi o/

maanantai 14. marraskuuta 2011

Abstraktia

Pitkään aikaan tein tutorialista kynnet. Ei siis ollut oma idea, tosin muokkasin näitä vähän, mutta tätä tutorialia käytin. Oli niin nätit että oli pakko kokeilla!
Like it or Not
Tietenkään mulla ei ollut samanlaisia lakkoja kun tutorialivideossa joten lopputulos on täysin eri. Tykkään silti :---) mitä nyt mulla ja mustalla koristelakalla oli taas vähän erimielisyyksiä..

Härpäkkeet:

Wet'n'wildin pinkin sävyn nimi on Dreamy Poppy, muista ei ole oikein sanottavaa. Tosin unohdin kuvaan mustan ja valkoisen akryylin, joita käytin pisteiden tekemiseen, paljon yksinkertaisempaa kun alkaa pelleilemään mustalla ja valkoisella lakalla.

Pistäkää mielipidettä tulemaan noista pikku ruuduista. Moikka o/

torstai 10. marraskuuta 2011

It's my Birthday

Täytän tänään 19. En sitten mitään huisia keksinyt tehdä eilen ja koska eilen oli muutenkin huono päivä (mm. rikoin vahingossa ulkosen kovalevyn kun imuroin) niin en jaksanut alkaa panostamaan..
19th
Yhdeksäntoistan lisäsin jälkeenpäin aikani mietittyä.
Pidän kylläkin tästä versiosta enemmän mut joo. Ylläolevassa kuvassa en muuten ole vielä levittänyt topcoatia strassien päälle, ja ne näyttää aidommilta. Pakkohan se topcoat on kuitenkin laittaa, harmittaa vaan et se tekee strasseista tollasia utuisia kuten ekassa kuvassa. Lisäksi mulla näyttää alkavan olemaan aika vakava ongelma kellastuvien kynsien kanssa D; Mulla on manikyyripalikka jolla tappelen vastaan, mut se ei ihan riitä. Pitää kai alkaa ettii jotain artikkeleita voiko kellastumista estää mitenkään :<

En edes tajunnut ottaa kuvaa tarvikkeista (oon ihan outo tänään. D: 19?? vastahan mä olin lapsi..) mutta sävyt on molemmat wet'n'wildilta, valkoinen on French white Creme ja vaaleanpunainen Tickled Pink.
Ainiin!
Sain uuden haasteen Mashruumilta hänen kynsiblogistaan, joten teen sen tähän:

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät kuviasi.
2. Avaa neljäs kuva ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä muuta bloggaajaa tekemään sama.
:DDD:D:D::D:::---------------DD ahaha tallensin tän joskus ku nauroin sille niin paljon ja halusin nauraa uudestaan. Priceless. (Klikatkaa suuremmaksi show original -painikkeesta)
Oon edelleen huono haastaa mut tehkää tää, bloggaajat :--D

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Pink Jungle

Ehheeh... taas tiikerinraitoja.... kestäkää. Inspiraation näihin kynsiin ammensin siitä etten näitäkään lakkoja ollut ennen käyttänyt + siitä että kello oli jo aika paljon kun aloin näitä tekemään joten halusin sutasta jotain nopeesti. Pitkään aikaan en oo lakannu kynsiä niin nopeesti kun mitä näihin kesti. Ehkä 20-30 minuuttia?
Pink Jungle
Mun ei edes ollu tarkotus tehdä uusia kynsiä vielä koska suunnittelin ajoittavani uudet ensi torstaiksi, koska silloin on mun synttärit ja ajattelin tehdä jotkut ilmapallokynnet tai vastaavaa. Siks nää on niin suttuset, ne on varakynnet! Silti ihan mukavan näköset... kädenmitan päästä..

Tarvikkeet
Basecoatin jälkeen 2 kerrosta Rimmelin Apricot punchia (joka muuten tuoksuu hyvälle kuivuttuaan), jonka jälkeen leveällä siveltimellä ohuesti raitoja ulkoreunasta sisäänpäin. Tiedän et toi sivellin on lähinnä glittereitä varten, mut aina saa improvisoida, right? Koska kynnet näytti vielä aika tylsille siinä vaiheessa lisäsin tolla Golden rosen sävyllä 103 raidat. Musta alkaa tuntua et muuta en osaakaan tehdä enää, plöh. Ja topcoat päälle.

Pistin muuten massiivisen n. 30e tilauksen eBayhin menemään, sieltä on tulossa taas kaikkee kivaa~ Ja paljon, kun ajattelee mitä kaikkee tolla summalla saa halvasta ebaysta. Odotan jo kärsimättömänä et saan käsiini välineet, joilla pääsen tekee KOLMEDEE koristeita! Jee!

torstai 3. marraskuuta 2011

Green week

Kaipasin jotain vihertävää ja koska oon käyttäny näitä kahta lakkaani hyvin vähän, päätin tehdä niillä simppelin manikyyrin.
Green Week
Jälleen kerran järkytyin miten tekemäni virheet näkyy lähikuvassa D: Esimerkiks etusormessa topcoat näköjään levitti ylempää vihreää turkoosiin, ääh ja keskisormessa ei näköjään ollutkaan niin paksulti lakkaa kun olisi pitänyt... Anyway tämä manikyyri sopii eritoten pitkiin tai puolipitkiin kynsiin ja sen voi toteuttaa millä väreillä tahansa. Tosin suosittelen lakkaamaan tummemmalla värillä yläosan, koska muuten ensin pitäis lakata se valkoisella, ja koko homma menee kuivumisen odottelyks ja sähläämiseks ja ryttysiks lakoiks koska sitä on niin paksulti.
Jee peukalonkynsi kasvaa pikkuhiljaa~
Näitä lakkoja käytin, Rimmelin misty jade ja green grass.

Lukijamäärä on muuten räjähtäny huimasti, KIITOS! Heiheii~ o/

By the way if there is some international viewers let me know, I could start writing in english as well as in finnish if needed.