maanantai 29. elokuuta 2011

Mustakin tuli nyt sitten bloggaaja

Päätin sitten tehdä oman kynsiblogin kun suht moni on kyselly onko mulla :---D Nyt on.
Anyway, postauksia tulee ainakin kerran viikossa. Oon harrastanu kynsitaidetta about 3kk, ja tähän pistän kaikki aikaansaannokseni. Mun kynsien pituus on omaa kasvatusta ja kyllä nekin välillä katkeaa, saatan joskus laittaa surullisen kuvan mun oikeasta kädestä jonka kynnet on rumaa katseltavaa kun 1 on ihan nysä (sohasin patjaan .___.) ja muut.. no, ei läheskään yhtä pitkiä kun vasemman käden. Myöhemmin voisin tehdä postauksen mun tarvikkeista, jos joku niin haluaa (jos tänne nyt edes tulee lukijoita..) Pistän nää aikajärjestyksessä.


Inner cat
Nää kynnet synty tutorialin kautta, koska halusin kokeilla omilla väreilläni tätä. Tässä kyseinen tuto.Sunset
Nämäkin kynnet on tutorialin avulla tehty. Ei todellakaan onnistunut kuten toivoin, ja noihin tuhrautui ainakin 10 tuntia D:

Strawberry Gingham

Niin söpöt. Tässä tuto. Lisäsin strassit piristämään. Mulla ei ollu vielä tarpeeksi vaaleita lakkoja tohon aikaan mut hyvin ne noilla tummemmillakin onnistui :D

Going Crazy
Haha, halusin kokeilla vähän erikoisempia kynsiä kun löysin näihinkin kivan tuton.

Cutesy

Ensimmäiset "oma luomus". Löysin kangaskukat vanhasta hiuspannasta, ja leikkasin ne irti. Nää kynnet mulla oli vaan 2-3 päivää, koska noi kukat irtoili ku mä nukuin. :< Noi valtavat strassitki revin irti mun farkuista :'D
Alla on liukuvärjäys kahdella lakalla, mut se ei näy kauheen hyvin.

Blossoming Stone

Kun sain fimoja ekaa kertaa käyttöön... En kyllä tykänny näistä paljoo. Mun sormetkin näyttää tossa kuvassa oudon kellertäviltä koska sotkin niin paljon ton keltasen lakan kanssa.

Coconutty
Idea syntyi tiramisumanteleista. 3 lakan liukuvärjäys + fimot, nää oli ihan kivat, aiheutti vaan suklaanälkää.

Bluequoise
Näihin ei oikeen oo mitään lisättävää. Tollaset vaan, halusin käyttää tota aluslakkaa ja sit lisäsin noita viivoja piristämään. Toi lakka on melko huonoa, huomaa noista kuplista. D:

Fruity
No näihin käytin tutoa. Mulla ei ollu kaikkia tarvittavia härpäkkeitä joten tuli tuollaset.

Modern
Keksin taas juttuja omasta päästäni :D Tykkäsin kuitenkin näistä paljon!

Lolli
Halusin tehä jotain karkki-kawaii-purkkapoppi-söpöä. Kattokaa tota kynsien pituutta, jouduin leikkaamaan koska pelkäsin kuollakseni että ne katkeaa :---(

Cracked
Näistä en liiemmin pidä, mut halusin vaan äkkiä kokeilla mun uutta graffiti nailpolishia, Isadoran subway green.
Lähetin nää Isadoran kisaankin mu en todellakan usko voittomahdollisuuksiini. Olisin voinu keksiä jotain parempaa.

Infinite love for Infinite
Nää vaan sohasin muutamassa minuutissa ja on sen näkösetki. Kuuntelin niin paljon Infiniteä, et halusin toteuttaa nää. Noi symbolit on siis ollu infiniten käyttämiä logoja niiden sinkuissa; Peukalo - Nothing's over, etusormi; over the top -albumi, keskisormi; Come back again, nimetön; BTD. Pikkurillille vaan tein omalla fontilla tekstin.

Yell "ow"
Olin keltasella tuulella. Toi vaaleankeltainen on mun lempilakka, rimmelin Lemon drop.

Daisies

Tykkään. Kukat piirsin ihan koristelakalla. Noissa on vaaleanoranssin ja keltasen liukuväri, mut se ei näy kunnolla koska viisaasti otin kuvan yö-aikaan ja oli lamppu päällä. Ois kai kannattanu käyttää päivänvaloa. En voi ottaa uuttakaan kuvaa, koska postin nää jo.

Siinä ne oli. Tällä hetkellä koitan kuumeisesti millaiset kynnet tekisin, kyl se inspis kohta iskee. :D
Toivon kommentteja ja kaikkea saa kysyä! :--D


9 kommenttia:

  1. oot kyl tosi taitava, todella kauniita kynsiä! :)

    VastaaPoista
  2. ihania kynsiä ! varsinkin noi "Going Crazy" ja "Strawberry Gingham" :) oikeesti miten joku voikin olla noin hyvä kynsien laitossa ! (:

    VastaaPoista
  3. Ihania ihania!! ♥ Varsinkin tuo sinikoiso :D Cracked ja ahh modern ♥ Odotan lisää ja jos tulee, liityn lukiaksi (: Ihanan pituisetki.

    VastaaPoista