sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Merry Christmas!

Vihdoinkin pääsen postaamaan jouluaiheiset kynnet - alle viikko jouluaattoon.. Viime postauksesta on jo 2 viikkoa, mutta en vaan kerennyt tekemään uusia kynsiä. Mulla on ollu joka päivä iltatöitä ja viime viikonloppuna olin kaverin mökillä Hyvinkäällä.
Finally I get to post Christmas nails - less than a week till Christmas eve.. It has been 2 weeks since last post, but I just didn't have the time to make new nails. I have the evening shift every day (I get off 10pm) and last weekend I was at my friends cabin in Hyvinkää.
Merry Christmas
Tämmöset siis väsäsin. Punaisen lakan jälkeen lakkasin melko harvalla kultaisella hilelakalla, ja näin jälkiviisaana olisin voinu jättää sen väliin. Noi kultahiput on niin randomisti sijoitettu et ne häirii.. No mutta sitten laitoin vihreät teipit ja kultaiset mikrohelmet, kukaan ei voi sanoa etteikö näistä tulisi mieleen joulu! Näihin kului sellaset 6 tuntia.
So this is what I made. After the red polish I varnished my nails with a golden glitter polish which didn't have much glitter pieces in it, and in hindsight I should have skipped that. The golden glitter pieces are so randomly placed they disturb me.. Next I put the green tapes and golden microbeats, no one can say that these wouldn't resemble Christmas! It took 6 hours to make these.
Tein söpöt 3D-lumiukot peukaloihin ja nimettömiin. Oon kehittyny aika paljon noiden akryylien kanssa, nää synty ilman sähläämistä :D
I made cute 3D-snowmen in thumbs and ringfingers. I have developed quite a lot with the acryls, these were made without a mess..

Mulla katkes töissä jälleen keskisormen kynsi, niin jouduin leikkaamaan muitakin. En kuitenkaan ihan niin lyhyeks raaskinut leikata, joten ne on jonkun aikaa eripituset. Mulla on valtava ikävä pitkiä kynsiä.
I broke the middle finger's nail at work, so I had to cut the other ones as well. I just couldn't cut them that short, so they will be different lenght for some time. I really, really miss my long nails.

Oikea käsi. Mun kädet on todella kuivat kuten varmaan huomaatte.. käsittelen joka päivä niin paljon pahvia ja paperia ettei mikään ihme. Ja en koskaan muista käyttää käsirasvaa. D: Tämänkin käden keskarin kynsi katkesi, ja leikkasin muita, tosin laiskuus taisi iskeä nimettömän kohdalla koska se on vieläkin pidempi kun muut..
My right hand. My hands are really dry as you can see, I handle so much cardboard and paper every day that it's no wonder.  And I never remember to use hand lotion D: This hand's middle finger's nail broke too, and I cut the others, but it seems I got lazy during the cutting.. judging by the ring finger's nail since it's still longer than the others..

Hyvää Joulua jokaiselle lukijalle!
Merry Christmas to each of you readers!

25 kommenttia:

 1. Onpa hirveet ja huonosti tehty.

  VastaaPoista
 2. Huonosti tehty ? teetsä ite sit paremmat? ootan innolla et pääsen näkemää :)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanat ja hyvin tehty. (:

  VastaaPoista
 4. Kiitos anonyymit 2 ja 3 :D anonyymille 1 naurahdin ääneen. Hyvää joulua sinnekin vain!

  VastaaPoista
 5. Huonosti tehty ? teetsä ite sit paremmat? ootan innolla et pääsen näkemää :)


  ---> Ei. En harrasta kynsijuttuja ollenkaan. :) Mulla on normaalit ja rumat tynkäkynnet, koska pitkät, koristellut ja hileiset kynnet on oikee bakteeripesäke.

  VastaaPoista
 6. mut selvästi kaikkin mielestä ei oo tarkat, kun lukee ton ekan kommentin tuolta :D jollain demittäjällä on selvästi joulumieltä vaikka muille jakaa!

  ---> Pitäiskö kaikkien sit olla sillee et: Ooooo ihanat! Söpöt! Kauniit tehty/hyvin tehty! Tee mulleki! Onpas jouluisen suloiset! YMS MUUTA PASKAA. Et todellakaan osaa ottaa kritiikkiä vastaan, jos vedät herneet nenään demissä tollasesta. Pitäiskö kaikkien olla ylistysviestejä sun huonosti tehdyistä kynsistä? Ja mun kommentti ei edes ollut paha. Minkäs teet, jos noi on oikeesti hirveet ja huonosti tehty.

  VastaaPoista
 7. No oletpas sinä räjähdysherkkä. Enhän mä edes maininnut mitään sua vastaan, muuten kun ton joulumielikommentin? :D Mitä sä raivoot, raivoo muualla kun mun blogissa! Sinä se tässä herneet nenään vedit, en minä. Mulla on vieläkin hyvä mieli :)

  VastaaPoista
 8. eka anonyymi taitaa olla kateellinen..:DD Musta nuo oli aivan järkyttävän ihanat!:)
  ja liityn lukijaksi :)

  http://essisplanet.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. eka anonyymi taitaa olla kateellinen..:DD

  ---> Kerrotko, et mille olen kateellinen? Rumille kynsille? Toki.

  Sinä se tässä herneet nenään vedit, en minä

  ---> Itseasiassa en vetänyt. Sua alko vaan ärsyttämään, ku kaikki ei ylistä sun kynsiäs.

  VastaaPoista
 10. Ei mua ärsytä ettei kaikki ylistä mun kynsiä, wtf? Mistä sä ton revit? Siitä et sanoin naurahtaneeni sun kommentille? :D Tottakai se nauratti koska kommentoit sen nimenomaan tänne etkä demiin, tarkoituksena selvästi loukata just sen takia et tulit sen tänne sanomaan. Jos sua ei ollenkaan kiinnosta mikään kynsiin liittyvä niin miks avasit mun demikeskustelun ja tän blogin?

  VastaaPoista
 11. ei kyl tipu respectiä ku luin et teipeillä ja helmillä teit noi... eka olin kyl et wou miten oot sanu noin siistit viivat ja pisteet mut pettymys teipeistä D: ja vielä se et 6 tuntia meni ni huhhuh

  VastaaPoista
 12. ihanatt ! :) osaisimpa itekki :D mutku on oikeesti mahdotonta tehä oikeeseen käteen,vasemmalla käsellä EI onnistu :PP

  VastaaPoista
 13. Jimmy, kuvastahan selvästi näkyy et ne ei oo maalia.. 6 tuntia kuluu siihen periaatteessa kun venaa et kynnet on kuivat et voi jatkaa. Kun pitää leikata teippi, asettaa paikoilleen, leikata ylimennyt, toistaa 40 kertaa ja asettaa mikrohelmet oikeille paikoille 10 kynteen, valmistaa 3D-koristeet ja maalata ne, niin siihen kyllä kuluu aikaa.

  VastaaPoista
 14. Nää ois paljon hienommat, jos et ois tunkenu noit lumiukkoi, ku ne näyttää ny vähä täyteen ahdatuilt... Mut siistii jälkee oot tehny :)

  VastaaPoista
 15. Nää ois paljon hienommat, jos et ois tunkenu noit lumiukkoi, ku ne näyttää ny vähä täyteen ahdatuilt... Mut siistii jälkee oot tehny :)

  VastaaPoista
 16. Oooi vähä siistit :3

  VastaaPoista
 17. ihanat. :) noi lumiukot mä voisin vaikka syödä. :3

  VastaaPoista
 18. Nauran ekalle anonyymille :D Mun mielestä nämä ovat upeat :) Ja btw, ihan peruskynsiinkin voi mennä parikin tuntia, näihin varmasti kauemmin kun ei helmien laitto nyt niin yksinkertaista ole ;)

  Ai niin, voisin väittää että nauhojen ja helmien asetteluun menee enemmän aika kuin saman tekemiseen nail art -lakoilla?

  VastaaPoista
 19. Totta turiset Nora :D kyllä kuluu.

  VastaaPoista
 20. vää, ihana blogi ja kynnet ja kaikki, oot tositosi lahjakas (: ! Miten muuten noi valkoiset reunat voi tehdä noihin kuviin et voi kirjottaa ton "kuvatekstin" siihen ? :)

  VastaaPoista
 21. Kiitos Ria! :D Mulla noi reunat tulee automaattisesti, ja kun klikkaan kuvaa niin siihen tulee "lisää kuvateksti".

  VastaaPoista
 22. jee vihdoinki postaus :) kynnet ei oo ihan mun makuun, millä ihmeellä sait noihin kulumaan KUUS TUNTIA? :D

  mut sun blogi on hyvä! :)

  ievablogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 23. Kuusi tuntia kului tähän:

  pohjalakka, kuivaus, punainen lakka, kuivaus. toinen kerros, kuivaus. 2x kerrosta hilelakkaa, kuivaus. leikkaa kynsiteipistä 40 palaa + asettelu + jokaisen suikaleen leikkaaminen ettei mene yli. topcoat yhteen kynteen, asettele mikrohelmet, toista muillekin. topcoat, kuivaus. Ota esiin lumiukkotarpeet; muotti, värit, liuokset, akryylimaalit, vettä, talouspaperia jne. valmista ukko x 4. topcoat, ukko siihen, maalaa se x4. valmista ukon kaulahuivi x 4. topcoat, asettelu, topcoat.

  ja kun ottaa huomioon jos jotain menee pieleen.. (aluksi olin kerinnyt laittaa jo kahteen sormeen vihreän värisiä mikrohelmiä ennenkuin päätin että laitankin kultaisia, ne piti poistaa pinseteillä jne.)

  VastaaPoista
 24. ..Hello,
  ..I'm just wandering the blogosphere and here I am at your blog.
  ..I enjoy the style of how this all works  *_* jampot *_*
  digicam for sale

  VastaaPoista