torstai 19. tammikuuta 2012

Frostbite

Frostbite
Nyt mennään talvikynsillä. Tämän takia:
Going with winter nails. For this:
Tällainen maisema aukeaa kun avaan oven. :D
That's what I see when I open the front door :D


Lumihiutaleet tein jälleen muoteilla. Ensimmäisen hiutaleen sijoitin keskisormeen, ja kun levitin siihen MNY:n päällyslakkaa, se teki liukuvärjäyksestä tollasen oudon ja mun naama venähti. Laiskuuteni kourissa en kuitenkaan jaksanut aloittaa alusta, joten käytin eri päällyslakkaa muihin kynsiin (flormar, joka on halvempaa kun MNY!) ja toimii moitteetta.
I made the snowflakes with molds. The first one I placed on the index finger, and when I put MNY's topcoat on it, it made the vanishing white look like that and it surprised me. Because of my laziness I didn't start over, so I just used different topcoat on the other nails (flormar, which is cheaper than MNY).
Huomasin muuten että nää on samantapaset kun Sakura Falls -kynnet, eri väriskaalassa :D Mulle alkaa kehittyä omanlainen tyyli.. hope you like it.
I noticed that these are quite like the Sakura Falls -nails, in different colors. :D I'm starting to develop my own style.. hope you like it.
Don't fall on me ~__~

6 kommenttia:

 1. siis millä teit noi lumihiutaleet ? tosi kivat! :) ja mite teet ton liukuvärjäyksen ku mull ei koskaa onnistu

  VastaaPoista
 2. Liukuvärjäys on tosi helppo, otat vaan jonkun meikkisienen tai palasen pesusientä ja laitat siihen lakkaa, sitten töpötät kynnelle. Ensin siten että alotat ylhäältä ja etenen häivyttäen kynttä alas, jos yläosa jää läpikuultavaks niin siihen vaan uus kerros!

  Lumihiutaleet tein siis akryylipuuterilla ja akryyliliuoksella. Kastan paksun siveltimen liuokseen ja dippaan sen kevyesti puuteriin. Siveltimen päähän muodostuu sellanen puuteripallo, ja siinä pitää olla nopee kun se pitää levittää muottiin kunnolla ennenkun se kovettuu ja menee pilalle. Enemmän oon selittäny Trickster -postauksessa näitä 3D-koristeita joita teen muoteilla :D

  VastaaPoista
 3. Niin ja toi trickster -postaus on marraskuussa 2011

  VastaaPoista
 4. noi on tosi hienot! vois itekki kokeilla tota liukuvärjäystä :)

  VastaaPoista