maanantai 13. elokuuta 2012

Hoot Hoot

Pöööllöjä, koska pöllöt on mun lempilintuja. Surffailin weheartitissä inspiksen puutteessa ja törmäsin tällaiseen värikkääseen pöllömanikyyriin, ja pakkohan sitä oli kokeilla!
Ooowls, because they are my favourite birds. I was surfing on weheartit for the lack of inspiration and I came across this colourful owl manicure, and I just had to try it!
Pohja- ja ranskispohjalakan jälkeen lakkasin tipin pöllön vatsan värisellä sävyllä. Sen jälkeen otin käyttöön akryylimaalit ja detail brushin. Piirsin kaartuvan smileyn korviksi ja vatsakaaren ja väritin pöllön ruumiin. Lisäsin nokan ja pilkut vatsaan samalla sudilla ja käytin suurta dottertoolta silmiin. Yhteensä näihin meni varmaan sellaiset 5 tuntia, koska kuivumisen odottelua ja värien vaihtelua oli niin paljon.
After the base I varnished the tip with the color of the owl's belly. Then I used only acrylic paint and a detail brush. I drew a smiley for the ears and the round shape in their stomach and colored the rest of the owl. I added the peak and dots with the same detail brush. For the eyes, I used a big dottingtool. It took around 5 hours to finish these, since there was so much waiting for them to dry and the change of colours.
Tuli vähän pöllön näköinen pöllö... get it? :D

10 kommenttia:

 1. kerro kerro kuvastin miten saan yhtä pitkät kynnet ku sulla :DD oon koittanu jo keväästä asti näitä kasvattaa mutta ei nii ei.. nää on ihan hirveen näköset.. lohkeilee ja muuta kivaa :o jelppa mei!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on valitettavasti aika paljon kiinni geeneistä mut liuskostuvia kynsiä voi vahvistaa käyttämällä kynsiä koventavaa lakkaa. Lisäksi kynnet kannattaa viilata neliömäiseen muotoon, sillä siten niillä on vähemmän "heikkoa" reunaa esillä kuten jos ne olisi pyöreät tai ovaalin muotoiset, niin ne ei katkea yhtä helposti. Lisäks oon huomannu et vaatteita, varsinkin tiukkoja farkkuja pukiessa kannattaa pitää ajatus kynssissä ettei hajamielisenä riuhtaise :D toivottavasti auttoi edes vähän!

   Poista
  2. kiitti vinkeistä.. täytyy koittaa, jos sais näitä kynsiä sen verran kasvatettua, että sais ne neliömäiseen muotoon :) koventavaa lakkaa oonki käyttäny ties kuinka kauan, mut pakko pitää vähän taukoo on nimittää kynnet ihan keltaset, ku en oo lakasta pitäny taukoo :/ mut eiköhän nää joskus tästä vielä kasva :D jään odottamaan lisää ihania postauksia :D

   Poista
 2. ihanat!! =^.^= haluisin itekki osata tehä noin hienoi..! :)
  p.s. kiitti muuten niist kynsitarroista!! niit on nytte aika paljon! ;)ei tarvii ainakaa ostaa vähän aikaa!

  VastaaPoista
 3. oot muutenki nii paras!!! xD ja osaat muutenki laittaa sun kynnet nii hyvin ja sillee! voisin selittää täs vaikka kuinka ja kauan mut täl kertaa en aijo tehä sitä! ;) ois nii kiva nähä taas! :D

  VastaaPoista