keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Matte Party

Pahoittelen, että on vain yksi kuva. Se johtuu siitä, että otin kuvat aikoja sitten - jätin ne kameraan, mutten siirtänyt koneelle - sisko tuli ja poisti kysymättä kaikki paitsi tämän yhden kuvan (vielä sen blurreimman...), koska muistikortti oli täynnä. Nyt on tilalla siskoni kuvia. Niitä se ei poista. Vaikka muistikortti on edelleen täynnä.
Asiaan -Pääsin vihdoin käyttämään mattepäällyslakkaani! Ja se on ihana! Kynsistä tulee tosi kovat ja sileän tuntuiset. Käytin Gina Tricotista ostamaani ja suosittelen kaikille (n. 4e). Kynsiin heitin vaan jotain yksinkertaista ja "nopeaa" - mitä nyt teipin leikkaamiseen menee ikuisuus, kun laitoin vielä 2 teippiä päällekkäin joka riviin jotta valkoinen teippi näkyisi paremmin.. Vihreä lakka on GT:n Have a Mint ja hilelakka on flormarin 393. Teipit ostin ebaysta.

I finally got to use my matte topcoat. And I love it! It makes my nails really strong and smooth. I used the one I purchased at Gina Tricot (around 4 euros). For the nails, I just threw in something simple and "quick" - though it takes ages to cut the nail tape, and I even added double strips so the white would be more vivid. The green polish is GT's Have a Mint and the one with glitter is flormar's 393. I got the tapes from ebay.
Olen nykyään työharjoittelussa päiväkodissa mikä vähän haittaa tätä kynsiharrastustani, vaikuttaen siten että lipsun kokoajan postausvälistä ja manikyyrien laadusta - en voi esimerkiksi tehdä enää 3D-koristeita, koska ne lähtisi kyseisessä työssä heti... Koko oikean käden kynnet ovat nykyään nysiä, katkesi töissä 3 niin leikkasin 2. Paljon helpompi mun on nyt pukea lapsia ja muuta, mutta höh :( Lisäksi työ + urheilu -kombinaationi päivittäin ja muuten vaan tietokoneella lagaaminen saa mut usein unohtamaan että on jo hurahtanut viikko viime päivityksestä. Pahoittelen.

Nowadays I'm working in a daycare which disturbs my nailhobby, for I keep procrastinating new posts and the quality of my manicures are getting a bit lower, I think, since I can't make any 3D-decos anymore because they would just immediately fall off.. The nails in my right hand are all very short now, since three of them broke in work and two I cut myself. It's easier to work now, like dressing children and stuff but oh well :( Also the work + exercise combination and lagging on the computer in general takes all my time and I often forget it's been ages since I posted something.. Sorry.

1 kommentti: