tiistai 30. elokuuta 2011

Hopeaa

Tämän hetken kynnet näyttää tältä
Silent Night
Kaveri toi tuliaiseks Kiinasta tollasia ihania kynsitarroja ja pääsin vihdoinkin käyttämään niitä ♥ Se toi paljon muutakin, voin niistäkin tehdä postauksen myöhemmin. Mulla on tapana keksiä tollasia outoja nimiä mun designeille, ja ton Silent Nightin takana oli ajatus hopeisesta, hiljaisesta yöstä. Ajattelin ensin jotain tiikereihin liittyvää mut ei oikein tullu mieleen D: Menköön näin.
Toi musta sotku keskarissa tuli laastarista D: ps. note to self: odota kunnolla ennen topcoatin levittämistä. Terveisin pikkurilli.
Peukalo lähempää. Näyttää aika vinolle o___o
Ja tässä tarvikkeet joita käytin:
Tykkään wet'n'wildistä.. Se levittyy hyvin. Ainakin aluks. No anyway, oikealta vasemmalle on Lumenen base coat, wet'n'wildin top coat, French white creme, Metallica ja seppälästä hommattu Golden rose nail art -lakka. Tarrat on kiinasta kuten jo mainitsin, ja strassit (tossa ei oo puoliakaan, loput jätin vielä pussiin) tilasin ebaystä. Niitä oli siis 20 000, ihan sairaasti toisin sanoen, joten.. strassit on mun lempijuttu joten niitä tuun käyttämään PALJON. Eikä noi maksanukkaa ku mitä, 2,50e postarien kanssa? Naurettavan halpaa <3

Eilen saapui myös ebaysta tilaamani Nail art brushit, 15kpl jotain 3e postareilla. Ei onneks kaiken tarvii olla kallista.

Ja lopuks, kuva jollasen oon aina halunnu ottaa!
Älkää ikinä katketko ಠ_ಠ

Mitä mieltä ootte näistä kynsistä?

4 kommenttia:

  1. Ihanat! Järkytyin katsoessa ekaa kuvaa, ihan saman mittaset ja näköset kun mun kynnet tällä hetkellä, tarkotan ilman siis tota lakkaa :3 Hyvä veto tehdä kynsiblogi, kun vielä omistaa pitkät kynnetkin! Mua alkaa aina pänniä kun nään sellasen lyhytkyntisen tytön postailevan kynsista ja sen paskoista huonosti laitetuista kynsilaikoista.. jatka siis samaan malliin, me likes!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :D Ja joo oon itsekin selaillu joidenkin ihan nysäkynsien blogeja silleen "näistäkö pitäisi ottaa mallia..." Noo mut mikäs siinä jos itse tykkää, kyllähän kaikki kuitenkin saa toteuttaa itseään :D

    VastaaPoista
  3. Ihana blogi sulla! Lukijaksi (: Ja nyt noista mitä olette kommentoineet ylös, niin en mä ainakaan pidä kynsiblogia siksi, että tyyppien pitäis ottaa mallia niistä, vaan siksi, että minä (ja tietysti lukijat) saavat nähdä minkälaisia kynsiä oon tehny ja tällein. Mun kynnet, no ne oli sellaset sopivat, mut nyt vasemmasta kädestä on katkennut 2 kynttä :( Mutta kuitenkin, musta kynsien pituudella ei oo mitään väliä ja sillein. Enkä mä oikeestaan ikinä ota mallia toisten kynsistä, vaan kattelen, ompas hienoja, ja meen toiseen blogiin. Ja sitten teen mitä jaksan ja osaan ja pystyn. Joo anteeks tää kertomus, mut joskus on kiva avautua oikein tunteella. Ei mulla sitten muuta. Paitsi et käy kattoo munkin blogi!

    http://opportunitiesfornails.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Kiitos Iitu! Sun blogi näytti niin tutulle et oon ennenki kai lukenu sitä :D Mäkin tein blogin just näyttääkseni muille kynsiäni, plus mua myös pyydettiin tehdä, ja aiemmin en halunnu tehdä blogia just sen takia et pelkään et kynsi katkee ja sit ne näyttäis pahalta ja en kehtais postata niistä kuvia. Mussa taitaa olla sen verran turhamaisuutta, mut en mahda sille mitään :( En mä kuitenkaan dissaa toisten kynsiä jos ne on lyhyet, ymmärrän et joillain lohkeaa helposti eikä sille mahda mitään.

    VastaaPoista