lauantai 17. syyskuuta 2011

Glam?

emt. Jostain putkahtaa aina aina esiin pretty.fi:n mainos jossa on se kynsi joissa on niitä mustia koukeroita ja strasseja, olin sit sillee MUHAHAHAHA vien sun idean. Tässä tulos.
Ziggy Zag

Nääki näyttää luonnossa suunnillee viiskytkolmetuhatta kertaa paremmilta. No siinä osviittaa. Näitä härpäkkeitä käytin

Toi vasemmalla oleva vaaleenpunakorkkinen Lumenen lakka on vähintään kymmenen vuotta vanha, toimii iha jees. Kuka sano et lakat kuolee vuodessa? Pikemminkin toi musta nail art -lakka on joku emt 2kk vanha, nyt jo saatanan raivostuttava käyttää koska siit on tullu sellasta liimaa. Ei tosta valkosesta vaan? Jouduin liruttaa sinne kynsilakanpoistoainetta ja se autto vähän. Ku ton antaa olla rauhas sellaset 30 minuuttii ja käyttää sit muutamaan viiruun ni se toimii ihan moiteettomasti, mut jos sitä yrittää käyttää lyhyes ajas kaikkiin kynsiin ni ei tuu ku sotkua. Siks näihinki yksinkertasiin kynsiin tuhrautu pari kolme tuntii.

Tältä näyttää mun oikea käsi
keskari ja nimetön on luopioita jotka katkes joku aika sitte. Ja tosta muuten näkee et oikeen käden etusormen lakka ei tule koskaan, ikinä milloinkaan täysin onnistumaan, se menee ihan joka kerta ryttyyn päädystä, koska kyseessä on sormi jota ihminen käyttää eniten. Aina sen onnistuu johonkin törkkäämään kesken lakkauksen.
Ja jostain syystä mun peukalonkynsi on aina vino. Se kasvaa kieroon, mita tama on!!1 Tää on siis oikeen käden peukalo jos joku ei tajunnu, ei se joka viimeks katkes.

No anyway, jos joku jaksaa kommentoida niin ois kiva tietää millasia kynsiä te toivoisitte, voisin ehkä _ehkä_ toteuttaa jos kyvyt ja lakan sävyt riittää.

5 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! :3
    Itseasiassa toivoisin sulta lisää tälläsiä kynsiä jotka sopii kaikkiin tilanteisiin.
    Jatka samaan malliin! ^^

    VastaaPoista
  2. NÄÄ ON HIENOT! voisin vuorostaan viedä sun idean muahahaa :DDD

    VastaaPoista