torstai 22. syyskuuta 2011

See you next year

..aurinko. Miks ulkona kokoajan tuulee ja sataa ja taivas on harmaa? Kapinoin sitä vastaan näillä kynsillä.
Sunset
Aika perusjuttua, kolmen lakan liukuväri ja helmet. Puolustaudun sillä et kello oli jo 21 ja se on ehkä huonoin aika alkaa lakata kynsiä mut aloinpa silti D: ja olin siis koko illan suunnitellu lakkoja ja sit poistanu ne koska..
ne oli yksinkertasesti melko rumat. Koitin ensin tehdä jonkun syksyisen taustan ja siihen "jotain kivoja kuvioita" mutta toteutus oli melko.... hm. Ei-tyydyttävä. Siispä otin pois ja alotin alusta. Muuten, koska lakkailu on melko sotkusta niin pikku neuvo: kynsien pieliin menneet lakat voi jättää sikseen pariks tunniks, ne lähtee helposti kuumassa suihkussa vähän rapsuttamalla. Tottakai voi pelleillä tuhannella vanupuikolla jos haluaa, mut mä en ainakaan jaksa. Jostain syystä suihku myös toimii paremmin kun hanavesi, en tiedä miksi. Kai koska iho pehmenee? Kuvassa siis on noin rumat pielet siks ku en käyttäny vettä ollenkaan vaan niiden kuivuttua brutaalisti revin sen lakan irti. Olin siinä vaiheessa vielä sitä mieltä et nää pystyy pelastaa jotenkin mut luovutin sitten D:

Onnistuin muuten tiputtamaan ensimmäisen lakkapulloni ikinä...
....fail.
Olin muuten JUST poistanu varpaankynnen lakat joten ne näyttää noin rumilta vaaain siksi :< ja kyllä paniikissa nostettuani lakkapullon heti ensimmäiseksi otin kameran käteen.................

Anyway! Tarvikkeeni joita käytin
Basecoat -> pari kerrosta rimmel london cloudsia -> töptöp MNY:n keltanen -> töptöp la femme beautyn tangerine (itsessään la femme on melko huono lakkamerkki mut toimii tälleen vähän käytettynä) -> topcoat -> helmet -> topcoat. Mun töptötin sai muuten kunnon parturoinnin ku siinä oli jo liikaa kuivaa lakkaa. D: pitää kohta hankkia uus. (eli varastaa iskältä jotain sellasesta autonpesujutusta)

Loppuun vielä ällösöpö rilakkumalompakko joka saapui eilen postissa, se on IHANA <3
awwaww <3 T. Henriikka 18v.

2 kommenttia:

  1. sulla on ihan superihana tyyli ja blogi :) jatka todellakin samaan malliin ;D !!

    ♥ leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista