lauantai 22. lokakuuta 2011

Rainbow Rhinestones

Jaa edelliset kynnet kesti jopa lähes 2 vuorokautta.. Se akryyli alko kuoriutua lähes heti pois (kumma ku tikrukynnet kesti kauemmin) ja en vaivautunu korjaamaan niitä vaan tein tällasen hätäratkasun. Haters gonna hate.
Rainbow Rhinestones
Aluks ajattelin tehä sillai et strasseja olis vaan tipeissä 3 riviä, mut sit tajusin et kaikkiin kynsiin ei mahdu ja ei näytä yhtä hyvältä, joten tein näin. Ja kuten huomaa, ainakin pikkurillissä on melko tiivistä, oisko kannattanu vähän vähentää.. :D Noo halusin palavasti käyttää kaikkia värikkäitä strasseja koska ne on ihan uusia. Kilahti tossa 2 päivää sitten postiluukkuun. No mutta tässä kunnon discokynnet niille jotka joskus on menossa johonki 70-luvun teemabileisiin. (Oisko mun ehkä kannattanu tehä jotain halloweeniin liittyvää? D:)

Tarvikkeina tietty Rimmelin london clouds (ja alan epäilemään että tota perusvalkosta lakkaa käytän eniten ku hoen sitä kokoajan) ja nää strassit. 1500 strassia 0,75e. 12 eri väriä. Tuolla on pikimustiakin, tuun varmasti käyttää niitä pian.. Ja mun yllätykseks tää kiekko oli ISO verrattuna siihen mitä sen luulin olevan!
Love it ~<3

2 kommenttia: