sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Pink Jungle

Ehheeh... taas tiikerinraitoja.... kestäkää. Inspiraation näihin kynsiin ammensin siitä etten näitäkään lakkoja ollut ennen käyttänyt + siitä että kello oli jo aika paljon kun aloin näitä tekemään joten halusin sutasta jotain nopeesti. Pitkään aikaan en oo lakannu kynsiä niin nopeesti kun mitä näihin kesti. Ehkä 20-30 minuuttia?
Pink Jungle
Mun ei edes ollu tarkotus tehdä uusia kynsiä vielä koska suunnittelin ajoittavani uudet ensi torstaiksi, koska silloin on mun synttärit ja ajattelin tehdä jotkut ilmapallokynnet tai vastaavaa. Siks nää on niin suttuset, ne on varakynnet! Silti ihan mukavan näköset... kädenmitan päästä..

Tarvikkeet
Basecoatin jälkeen 2 kerrosta Rimmelin Apricot punchia (joka muuten tuoksuu hyvälle kuivuttuaan), jonka jälkeen leveällä siveltimellä ohuesti raitoja ulkoreunasta sisäänpäin. Tiedän et toi sivellin on lähinnä glittereitä varten, mut aina saa improvisoida, right? Koska kynnet näytti vielä aika tylsille siinä vaiheessa lisäsin tolla Golden rosen sävyllä 103 raidat. Musta alkaa tuntua et muuta en osaakaan tehdä enää, plöh. Ja topcoat päälle.

Pistin muuten massiivisen n. 30e tilauksen eBayhin menemään, sieltä on tulossa taas kaikkee kivaa~ Ja paljon, kun ajattelee mitä kaikkee tolla summalla saa halvasta ebaysta. Odotan jo kärsimättömänä et saan käsiini välineet, joilla pääsen tekee KOLMEDEE koristeita! Jee!

1 kommentti:

  1. Heitän sulle haasteen, jos joku muu ei ole vielä ehtinyt :D

    http://magicmushroomy.blogspot.com/2011/11/haastetta.html

    VastaaPoista