lauantai 26. marraskuuta 2011

Pretty Dotty

Tämmöstä tällä kertaa.
Pretty Dotty
Ennenkuin joku alkaa kommentoimaan rumista kynsinauhoista niin TIEDÄN, olen rasvannut ne ja työntänyt pois muttei mikään näytä auttavan. Suomen talvi ei anna paljoa armoa. Eikä ne mitenkään pomppaa silmille kun katson kynsiäni, näissä kuvissa kyllä tietenkin niin käy. Mulla on muitakin huolen aiheita joten oikeestaan I don't give a rat's ass.

Aluksi kun tein näitä ja ne oli topcoatia vaille valmiit, olin ihan että onpas söpsöt. Sittenkun levitin topcoatin..helvetti pääsi valloilleen.. Mustista helmistä tarttui väriä siveltimeen, levittäen sitä kaikkialle. Raivokkaan turhautumisen vallassa koitin parhaani mukaan niitä korjata pinkillä lakalla, turhaan. Luovutin. Olkoot. Tiesin ettei näistä saa kamalan nättejä kuvia mutten mä muutakaan jaksanu alkaa vääntämään.
Viime postauksessa mainitsinkin jo että oli leikattava kynnet työn takia. Ei sillä, että joku olisi pakottanut, vaan ajattelin että ne kuitenkin kärsii jossain vaiheessa fataalisti ja sitten ei itkut auta. Ei tunnu ihan omalta tämä pituus. No mutta kuten äitini sanoi, kynnet on uusiutuva luonnonvara. :)
Vähän arvelutti laittaa 3D-koristeita, mutta kokeilin työhanskoja käteen ja koristeet ei tarttunu kiinni ollenkaan joten no problem.
byhyy :(

Tarvikkeet:

Wet'n'wild French white creme, tickled pink, topcoat. Valkoinen shimmeriakryylipuuteri, kukkamuotti, mustat helmet (bastards..), sivellin (huomatkaa siveltimen toinen pääty, onnistuin rikkomaan sen kukkia tehdessäni!), dottertool ja näköjään jälleen unohdin mustan akryylimaalin kuvasta. Hyvä minä.

Extra!
It's Yoshi! Oli tylsää niin päätin ruveta leikkimään akryyleilla ja vähän harjoitella :D Huomasin vasta kuvassa silmän alla olevan liian tumman kohdan, yhy :( tämä on sitten sellanen yöllinen väsynyt kokeilu joten..

Minkä hahmon koittaisin maalata seuraavaksi? Kommentteja tulemaan :D

2 kommenttia:

  1. Oi, nätit noi ekat kynnet. Ja kiva toi sun akryylikokeilu :D
    Ja mun mielestä toi kynnenpituus on nyt paljon nätimpi kun aikasempi, ettei sitä leikkaamista kannata surra (:

    VastaaPoista
  2. oooi :3 rakastan molenpia :33 söpssööt ((;

    VastaaPoista