keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Surr

Pelkkä pikapäivitys ja vaan yksi kuva.
Just a quick update and one photo.
Kevättä rinnassa :D Tykkään tästä kynsien pituudesta hurjasti. Just sopivat, leikkasin melkein puolet pois. Näin joskus vuonna nakki ja peruna jossain samantyyliset kynnet, joten päätin toteuttaa oman versioni, koska oli ideat lopussa - paitsi nyt heti kun oon saanu kynnet lakatuksi niin ideoita putkahtaakin tusina u__u käykö teillekin niin?

Spring arrives :D I like this nail lenght a lot, I cut almost half of them off. I saw similar nails somewhere sometime, so I decided to do my own version of them, cos I was out of ideas - except now that I've finished the mani, I get dosens of new ideas. Does that ever happen to you?


Niin ja toinen asia. Pidän arvonnan tänä keväänä! Kustansin palkinnot itse ja odottelen niiden saapumista, kun kaikki on kilahtanut postiin niin aloitan kisan. Palkintoja tulee olemaan 3 tai 4, jotain pientä kynsikrääsää. Siitä lisää sitten myöhemmin. Niin, ja anonyymitkin voi tietysti osallistua, mutta arpoja saa enemmän jos on liittynyt lukijaksi. vinkvink :D

5 kommenttia:

  1. OMG!! These are sooooooo adorable!!! The bee is super cute~xD

    VastaaPoista
  2. Oi kun on suloset! Koska teet uudet kynnet? Mä katon koko ajaj et "iih,koska tulee uudet kynnet?!?!". Hahhah=) Oot tosi taitava!

    VastaaPoista
  3. Kiitos :D Yleensä teen kynnet keskiviikko-perjantai aikavälillä :)

    VastaaPoista