lauantai 5. toukokuuta 2012

Jewel Drop

Metallinen lakka on Wet'n'Wildin Metallica, vaaleampi on flormarin 319. Oon ihan rakastunu tohon flormarin lakkaan, se sopii täydellisesti tippipainoitteisten manikyyrien kanssa. Se levittyykin niin sulavasti ja tasaisesti, että ihmettelen flormarien olevan niin halpoja (2e kpl). Muuten tämmöset on helppo tehdä, 2 töpötyskertaa metallicaa, pari valkoista pistettä ja erikokoisia strasseja. Hain sellasta "ne tippuu randomisti" kuviota, eli oikeastaan vältin tekemästä säännöllistä kuviota strasseilla ollenkaan :D
The metallic varnish is Wet'n'Wild's Metallica, the lighter one is flormar's 319. I'm in love with that one, it's perfect for manis with the focus on the tips. It spreads so smoothly and evenly, that I wonder how it's so cheap (2 euros). This kind of mani is easy to achieve; 2 dapped coats of metallica, few white dots and different-sized rhinestones. I was trying to get the "they're falling randomly" kind of feel, so I tried to avoid a pattern with the rhinestones.
Pakko mainita, että noi ei oo suttuiset kynsinauhat, se on vaan vettä joka kiiltää D: Got to mention, those are not scruffy cuticles, it's just water that's shining D:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti