tiistai 29. toukokuuta 2012

Rising

Nyt on sekä etusormen että peukalon kynnet feikit. Höh. Kolautin peukaloni vaatehyllyyn ja naps.
Now both nails on thumb and index finger are fake. :( I snapped my thumbnail on my wardrobe.

Aloitin lakkaamalla koko kynnen valkoiseksi parilla kerroksella, jonka päälle tein uponneen sivuranskiksen Rimmelin lemon dropilla. Ylimmäksi laitoin matalemman tipin tummemmalla keltaisella, needme Paris sävy 10. Lisäsin kultaiset teipit ja ajattelin jo että jätän homman siihen, mut sit mietin ne on aika miedon näköset, joten tapani mukaan laitoin niin paljon kaikkea kuin mahtuu.. ärsyttää ku toi valkoinen koristelakka, Golden rose -merkkinen on ihan liimaks menny, sitä tulee tollanen parin millin paksuinen kerros ja sen kuivumisessä kestää ikä ja terveys.
I started with 2 coats of white polish and added a low sideways french manicure with Rimmel's "lemon drop". For the tip I added darker yellow, needme Paris number 10. I added the golden nail tapes and thought that I'm gonna leave it like that, but then I thought that they look a bit plain, so as usual, I added everything that could fit in there.. I'm just bummed that the white nail art polish is so glue-y and sticky, it takes ages to dry.

11 kommenttia:

 1. Ihanat! Kesäset :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos molemmille! :D Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 3. aivan mielettömän ihanat!

  VastaaPoista
 4. Mä haluan kans tuommoiset.....

  http://lakkaaddikti.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Nämä on tosi kivat! Saatan lainata ideaa jossain vaiheessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan! Vitsi, en tienny että sinäkin luet blogiani :D Laitathan sitten linkin tänne, sun sadoista lukijoista muutama saattaa kiinnostua munkin blogista :'D

   Poista
  2. Ehdottomasti kreditoin teikäläistä blogissani jos tätä ideaa lainaan! :)

   Poista
 6. Ihanat, mäkin saatan lainata ideaa joskus :) Oon niin kateellinen ku sullakin noin pitkät kynnet<33 onks noi sun ihan omat kynnet, ja miten saat ne pidettyy noin pitkin ja hyväs kunnos??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo on ihan omat, noi kolme kynttä tosta kädestä :'D Tätä aiemmassa postauksessa on kuva siitä kun mun etusormen kynsi katkesi, ja tossa ylempänä kerroin et peukalonkynsi katkesi myös eli ne on nyt tekoa. Ei mulla oikeastaan oo mitään kikkoja pitkänäpitämiseen, koska mun kynnet on luonnostaan niin vahvat että esim. alaspäintaittaminen on mahdotonta. Koitan vaan olla varovainen kaiken kanssa mitä teen, esim. pimeessä laitan kädet nyrkkiin ennenku alan huitomaan eteenpäin jne :'D
   Mulle ei muuten näy sun blogin osotetta.

   Poista
  2. No jos haluuut käydä kattoo amazing-nailsblog.blogspot.com ;)

   Poista